Prakawis kita - Ningbo Sine Magnetic Co., Ltd

Babagan awake dhewe

gd

Ningbo Sine Magnetic Co., Ltd, iku perusahaan profesional melu Neodymium wesi sembrani (NdFeB), Alnico wesi sembrani, Samarium kobalt wesi sembrani (SmCo), wesi sembrani ferrite (wesi sembrani Keramik) lan Déwan Magnetik ing Ningbo, China. We sumber-kelas kapisan produk Magnetik permanen.
      We duwe pikiran ketoke enom lan ora bakal nyerah roh, apa kabeh kasebut kanthi teliti lan akeh. We sijine kabeh efforts menyang Magnetik kolom bebarengan karo kawruh lan pengalaman akeh taun '. We dikembangaké cepet lan ajeg liwat 10 taun kepungkur lan bakal tetep obah ing. 
    Quality iku nyawa saka produk lan gesang perusahaan. We ajeg olahraga Staff kita kanggo nggawe wong uga Master skills. We strictly nindakake Quality Management System: ISO9001: 2008, ISO / TS16949: 2009, lan ISO14001: produksi 2004.Advanced lan peralatan testing mesthekake produk kita karo konsistensi dhuwur lan stabilitas. Paling majeng peralatan kita saka Jerman lan Jepang, kayata: ICP, kamar Paduka, Laser Partikel Analyzer etc. sembrani Kita salaras kanggo syarat CE, RoHS, SGS lan Reach arahan.

wesi sembrani kita sing utamané adat digawe miturut panjaluk, syarat lan aplikasi saka pelanggan. A macem-macem wesi sembrani bisa selaras materi beda, bahan, nutupi, wangun, ukuran, arah magnetization, jumlahe, etc. Kita bisa nyedhiyani wesi sembrani ing manéka warna producible kaya disk, ring, persegi dowo, kotak, bar, silinder, kothak, babagan , laminasi, bal lan sawetara manéka unik. Salajengipun, kulo wis kasil massa diprodhuksi wesi sembrani permanen saka paling kinerja gelar N54,52M, 50H, 48SH, 45UH, 42EH lan 38AH.

Kita wis ngrambah asil bebranahana senadyan kita ing tataran wutah menyang pasar internasional. Kita wis diadegaké hubungan bisnis apik karo pelanggan donya. Kita pitados bilih kita bakal partner bisnis paling apik ing mangsa cedhak. Kita bisa sumber sampeyan produk kualitas paling apik karo rega murah lan layanan paling apik. Ngadeg kaya buta inggil ing sisih wétan, mabur bebas ing langit jembar. Sine bakal advance terusan dadi partner paling karo langkah sawijining strategi internasionalisasi.

We welcome sampeyan hubungi kita yen sampeyan duwe pitakonan babagan perusahaan kita lan produk. Kita usaha kanggo ngandhani, Ajar lan nyedhiyani produk lan layanan paling dhuwur.

Looking nerusake kanggo madegaken hubungan bisnis karo perusahaan bentenaken Panjenengan.

 


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key

WhatsApp Online Chat !