Magnets lifting

Magnets lifting

Short Description:

PrinciplesModel PML Permanent Magnet Lifter has strong magnetic path produced by NdFeB magnetic materials. On and Off of the magnetic path is controlled by turning the manual handle PML permanent magnetic lifters have magnet as power, and its lifting power will never weaken. Application In loading and unloading, the lifter can hoist iron/steel blocks, cylinders and others onto magnetic materials for linkage of connection. It is very convenient for application in loading, unloading, and mov...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Prinsip Model PML permanèn Magnet Lifter wis path Magnetik kuwat diprodhuksi dening bahan magnetik NdFeB. Lan Off saka path magnèt sing kontrol kanthi ngowahi nangani manual PML lifters Magnetik permanen duwe magnet minangka daya, lan daya ngangkat sawijining tau weaken.

    Aplikasi

    Ing loading lan unloading, lifter bisa kerekan wesi / pamblokiran baja, silinder lan liyane dhateng Magnetik bahan kanggo ubungan sambungan. Iku banget trep kanggo aplikasi ing loading, unloading, lan obah. PML lifters Magnetik permanen sing fasilitas ngangkat paling becik kanggo pabrik, katharine, warehouses lan transportasi.

    fitur

    Entheng lan ingeniously kabentuk, gampang kanggo aplikasi, kuwat Magnetik daya wisata lan aman ing jawab.

     
    Open lan Download katalog produk saka lifter Magnetik

  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Plane

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    WhatsApp Online Chat !