Magnetic Filter Bar

Magnetic Filter Bar

Short Description:

Component PartStrong permanent magnetic tubes fixed onto a framework. When anything containing iron/steel substances passes through the framework, the iron/steel substances will attach themselves onto the wall of the tubes. As a result, your equipment and facilities will be safe and sound, and your products will be safe for consumption.   Application Model PMGL magnetic filters may apply in medicines, sanitation, textile, machinery and foodstuffs. The filer will attract iron/steel sub...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Component Parttabung Magnetik permanen kuwat tetep dhateng framework. Nalika apa ngemot wesi bahan kimia / baja liwat framework, bahan kimia wesi / baja bakal masang piyambak dhateng tembok saka tabung. Akibaté, peralatan lan fasilitas bakal aman lan muni, lan produk bakal aman kanggo konsumsi.g3_4066326

     

    Aplikasi

    Model PMGL saringan Magnetik bisa aplikasi ing obat-obatan, sanitasi, textile, mesin lan foodstuffs. filer bakal narik kawigaten bahan kimia wesi / baja adoh saka cairan, saka ing antarane pari-parian utawa bubuk.

    Size, dawa lan wangun

    Ukuran lan dawa ing tabung Magnetik, lan wangun saka framework bakal beda-beda ing penjenengan.

    Paramèter technical saka garis Magnetik

     

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Star

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag

    WhatsApp Online Chat !