Filter Equipment Magnetic

Filter Equipment Magnetic

Short Description:

Umum Description Magnetic Filter wis dirancang kanggo tugas abot, Cairan volume gedhe lan sistem aliran line semi-cair. Menehi pangayoman Magnetik kanggo garis Cairan lan peralatan Processing. Punika wiyar dipigunakaké kanggo filtrasi impurities ferrous nggoleki ditemokaké ing lubricants, coolants, lengo hydraulic, slurries ing engineering, sekutu pharmaceutical lan industri kimia. The Magnetic Saringan gampang dipindhah saka pager stainless steel dening loosening sawetara fasteners release cepet. Bèntèng...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Umum Description

    Magnetic Filter wis dirancang kanggo tugas abot, Cairan volume gedhe lan sistem aliran line semi-cair. Menehi pangayoman Magnetik kanggo garis Cairan lan peralatan Processing. Punika wiyar dipigunakaké kanggo filtrasi f impurities ferrous ine ditemokaké ing lubricants, coolants, lengo hydraulic, slurries ing engineering, sekutu pharmaceutical lan industri kimia.

    The Magnetic Filter is easily removable from the stainless steel enclosure by loosening a few quick release fasteners. For the removal of fine magnetic particles or oxidized iron particles, normally system with High Intensity Rare Earth Magnets is recommended. The unit comprises of a vessel, magnetic lid assembly with fasteners that secures the unit together.

    asas

    tabung Magnetik permanen kuwat tetep dhateng framework. Nalika apa ngemot wesi bahan kimia / baja liwat framework, bahan kimia wesi / baja bakal masang piyambak dhateng tembok saka tabung. Akibaté, peralatan lan fasilitas bakal aman lan muni, lan produk bakal aman kanggo konsumsi.

    Aplikasi

    saringan Magnetic bisa aplikasi ing obat-obatan, sanitasi, textile, mesin lan foodstuffs. filer bakal narik kawigaten bahan kimia wesi / baja adoh saka cairan, saka ing antarane pari-parian utawa bubuk.

    Size, dawa lan wangun

    Ukuran lan dawa ing tabung Magnetik, lan wangun saka framework bakal beda-beda ing penjenengan.

     

    Open lan Download katalog produk saka yang Magnetik


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !