Pilihan Magnetic

Pilihan Magnetic

Short Description:

Magnetic Pilihan Magnetic Pilihan Tool - Neodymium Majelis Magnetic Sine Magnetic Company Limited sumber Magnetik pilihan nyerat antena, teleskop alat pilihan Magnetik. Bagéan logam bisa digawe saka tabung kuningan, aluminium nangani, stainless steel etc. materi Magnetik kuwat magnet neodymium. Sawetara karo LED, bisa Pick munggah bagean ferrous ing panggonan sing peteng, sawetara fleksibel. Yen sampeyan nggunakake alat pilihan Magnetik khusus, kita bisa ngatur iku, welcome to ngirim kita desain.


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pilihan Magnetic

     

    Pilihan MagneticTool - Neodymium Majelis Magnetic

    Sine Magnetic Company Limited sumber Magnetik nyerat antena pilihan, teleskop alat pilihan Magnetik. Bagéan logam bisa digawe saka tabung kuningan, aluminium nangani, stainless steel etc. materi Magnetik kuwat magnet neodymium. Sawetara karo LED, bisa Pick munggah bagean ferrous ing panggonan sing peteng, sawetara fleksibel.

    26-1 19-4 14-6 10-7 9-7 5-9 4-11 3-11 1-17

    Yen sampeyan nggunakake alat pilihan Magnetik khusus, kita bisa ngatur iku, welcome to ngirim kita desain.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !