Roller Magnetic

Roller Magnetic

Short Description:

Magneti Roller (Permanent Magneti Drum-Pulley-pamisah kanggo Powder Mineral) Pambuka: Series RCT permanen pamisah drum Magnetik (katrol Magnetik) uga disebut pamisah Magnetik akeh garing. sistem Magnetik Komplek sawijining internal digawe serep saka dhuwur-kinerja bahan magnetik hard. Series RCT drum Magnetik permanen wis kakiyatan kuwat Magnetik kolom, struktur prasaja lan ora konsumsi energi. Iku gampang kanggo nggunakake, tanpa pangopènan, lan ana demagnetization sawise taun r ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Magneti Roller (  Permanent Magneti Drum-Pulley-pamisah kanggo Powder Mineral)

    Pambuka:
    Series RCT pamisah drum Magnetik permanen (katrol Magnetik) uga disebut pamisah Magnetik akeh garing. Sistem Magnetik Komplek sawijining internal digawe serep saka dhuwur-kinerja bahan magnetik hard. Series RCT drum Magnetik permanen wis kakiyatan kuwat Magnetik kolom, struktur prasaja lan ora konsumsi energi. Iku gampang kanggo nggunakake, tanpa pangopènan, lan ana demagnetization sawise nggunakake babak taun. Series RCT drum Magnetik permanen iki digunakake digunakake ing seri DT-75 lan AD-80 Conveyors sabuk kanggo ngganti katrol drive utawa mimpin katrol, lan iku utamané cocok kanggo misahake wesi otomatis terus saka slag baja, slag biji, slag banyu, etc.it iki digunakake digunakake kanggo Pemilu wesi ing semen, misahake Magnetik, mining, baja, kimia, refractories, pembuangan sampah lan industri.
     Fitur:
    1. Easy to install and convenient to use.
    2. Excellent magnetic field intensity.
    3. No energy consumption itself.
    4. High efficiency and stable performance.
    Overal Dimension Drawing:

     22

    Open lan download: Data Technical Of Roller Magnetic

     

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Car

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    WhatsApp Online Chat !