Motor Magnetic Sidang

Motor Magnetic Sidang

Short Description:

Motor Magnets & Majelis Linear Motor Magnets - Neodymium Magnet Produsen Ningbo Sine Magnetic Company. Linear motor permanen sembrani jenis transmisi sing bisa ngowahi sawijining Magnetik kolom Ana kanggo siji mbukak lan ngganti energi listrik kanggo energi mechanical obah ing baris terus tanpa mékanisme konversi penengah. Fitur utama: 1. Highly responsif lan efisien, bisa ndawakake rute lan perlu ora pangopènan, karo kurang gangguan lan pasukan meksa nindakake perkara Gamelan. 2 ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Motor Magnets & Majelis

    Linear Motor Magnets – Neodymium Magnet Manufacturer Ningbo Sine Magnetic Company.
    Linear motor permanen sembrani jenis transmisi sing bisa ngowahi sawijining Magnetik kolom Ana kanggo siji mbukak lan ngganti energi listrik kanggo energi mechanical obah ing baris terus tanpa mékanisme konversi penengah. 

     未 标题 -3 副本
     
    Fitur utama: 
    1. Highly responsif lan efisien, bisa ndawakake rute lan perlu ora pangopènan, karo kurang gangguan lan pasukan meksa nindakake perkara Gamelan. 
    2. Bisa tekan dhuwur akurasi karo aplikasi saka grating panguwasa. Wis kacepetan cepet karo kacepetan dhuwur akselerasi lan proses singkat nyepetake. 
    3. Apa digunakake Applied kanggo nggunakake sipil, industri lan militèr. 

    Dhuwur-kacepetan rotors - Magnet Produsen Ningbo Sine Magnetic Company
    Pambuka 
    Kejabi wesi sembrani permanen, miturut syarat khusus pelanggan ', kita bisa gawé macem-macem jinis kumpulan, kayata motor Nihan Déwan, rotors-kacepetan dhuwur lan pas rotors stepper motor. Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo kabeh jinis dhuwur-kacepetan rotor motor karo kinerja dhuwur, kacepetan puteran, tliti lan resistance karat. Uga, iku bisa didol karo batang motor bebarengan. Karo taun pengalaman saka aplikasi Magnetik, kita bisa nyalurake rencana aplikasi optimized saka  bahan magnetik . 
    3 4 5

    Property 
    1. kacepetan Matesi bisa tekan 60000-120000rpm 
    2. ukuran Precise 
    3. torsi High 
    4. Firm 
    Aplikasi 
    -laju rotors sing tansah Applied kanggo model motor lan motor brushless industri, kang kasusun saka wesi sembrani permanen (wesi sembrani neodymium sintered, wesi sembrani injeksi ferrite , wesi sembrani siji neodymium utawa wesi sembrani samarium kobalt) lan bantalan wesi. 

    Salaras & Servo Motors
    Pambuka 

    Energy-saving, menakake desain lan miniaturization sing kaluwihan saka PM motor nalika mbandhingaké motor tradisional. Kumpulan iki duwe torques amba lan kurang gangguan. Kita bisa ngumpul As, Gir lan rotors Magnetik bebarengan kanggo nggawe kumpulan. 
    6
    Property 
    1. High-precise dimension 
    2. High energy product 
    3. High corrosion resistance 
    4. Sold with axles 

     

    Neodymium Magnetic kopling  Produsen -Ningbo Sine Magnetic Company

    Pambuka 
    couplings Traditional kabeh kontak. Layanan gesang couplers diwatesi dening abrasion lan padha kudu bisa ing kahanan, Hodjorolo, nanging bocor tansah disebabake cacat sealing dinamis. Couplings Magnetic nganggo non-kontak gaya adhedhasar prinsip kopling Magnetik apa, kang urip layanan cara nemen lengthened. Uga, couplings iki digunakake statis sealing tinimbang sealing dinamis, ilang sawise masalah bocor. 
    Karo taun pengalaman ing teknologi magnetik, produsen permanen sembrani Sine Magnetics Company Limited bisa nyedhiyani sampeyan karo layanan profesional saka produk Magnetik. Kangge, karo kemampuan ngembangaken sawijining lan nggoleki lan ngrancang, kita bisa kurban sing optimized produk designs lan rencana aplikasi. 

    7

    Property 
    1. Non-kontak couplings Magnetik nggunakake teori Magnetik kopling 
    2. statis, Hodjorolo, dhuwur tliti lan efficiency, ora bocor 
    Aplikasi 
    Iki couplings Magnetik bisa digunakake ing industri kimia lan kertas-nggawe, etc.

     

    Automobile iku wilayah aplikasi penting banget NdFeB magnet, iku peran penting ing, akèh Motors lan komponen perlu wesi sembrani kanggo nggawe mobil korek, pinter, kepenak, uga wareg, lan luwih apik lan luwih pengalaman driving.

    8


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih House

    WhatsApp Online Chat !