Service - Ningbo Sine magnetik Co, Ltd

shërbim

Customer shërbimit të orientuar të rritur vlerën e produkteve!

Shërbimi është rrënja e zhvillimit sine-së. Koncepti i shitjes jonë është duke qëndruar së bashku me klientët tanë, pavarësisht nga situata. Ne do të gjykojë punën tonë mbi atë se si edhe ne të kënaqur nevojat e klientëve tanë dhe të udhëhiqet nga besimi që klientët tanë në fund të fundit do të përcaktojë se sa të suksesshëm do të jemi.

Pas sherbimit te shitjes:

Shitjet do të informojë konsumatorët brenda 24 orëve pas lindjes;

Shitjet do të mbajë hetimin kënaqësinë e klientëve në mënyrë periodike, analizuar dhe përmbledhur kërkesat e konsumatorëve dhe kërkesat e mundshme të tregut;

Shitjet pari do të bëjë përshtypje të Departamentit të Cilësisë me shkrim një herë marrjen e ankesave të konsumatorëve në lidhje me produktet. Atëherë Departamenti i Cilësisë do të bëjë analizë, të ndërmarrë veprime korrigjuese, të gjetur dhe vërtetuar efektet zbatuese dhe në fund të informojë rezultatet për Sales. Shitjet do të dërgojë këto dokumente dhe analiza që lidhen me klientët për të marrë konfirmimin e tyre kënaqësi;

shërbimit të transportit:

Ne mund të sigurojmë transportin ndryshme: Nga ajri, nga deti, TNT / DHL / UPS / Fedex Express etj

projektimit inxhinieri dhe zgjidhje teknike:

Ne kemi aftësi të fortë në zgjidhjen teknike, sidomos në inxhinieri dhe Dizajn. Ne jemi të angazhuar për hartimin dhe zhvillimin e shërbimeve dhe përmirësim të vazhdueshëm. Stafi ynë inxhinieri ka më shumë vite eksperiencë në prodhim magnet, testimin, sigurimin e cilësisë.


WhatsApp Online Chat !