Nepangkeun - Ningbo sinus Magnetic Co., Ltd

Tentang Kami

Gd

Ningbo sinus Magnetic Co., Ltd, nyaéta parusahaan profésional dina aktipitas Neodymium magnet (NdFeB), Alnico magnet, Samarium kobalt magnet (SmCo), magnet ferrite (magnet keramik) jeung rakitan magnét dina Ningbo, Cina. Urang nyadiakeun-kelas munggaran produk magnét permanén.
      Simkuring boga pikiran youthful sarta pernah nyerah sumanget, ngalakukeun sagalana taliti tur serius. Urang nyimpen sagala usaha kana médan magnét bareng jeung pangaweruh jeung pangalaman sababaraha taun '. Urang dimekarkeun saum sareng steadily leuwih 10 taun kaliwat tur baris tetep gerak dina. 
    Kualitas teh jiwa tina produk na kahirupan perusahaan. Urang rutin ngalatih staf kami sangkan aranjeunna ogé ngawasaan kaahlian maranéhna. Urang mastikeun ngalaksanakeun System Management Quality: ISO9001: 2008, ISO / TS16949: 2009, sarta ISO14001: produksi 2004.Advanced jeung alat nguji mastikeun produk urang jeung konsistensi tinggi jeung stabilitas tinggi. Paling pakakas canggih urang nu ti Jerman sarta Jepang, kayaning: ICP, chamber HAST, laser partikel Analyzer jsb magnet kami akur jeung sarat tina CE, RoHS, SGS sarta ngahontal diréktif.

magnet urang nu utamana custom dijieun nurutkeun tungtutan, syarat na aplikasi ti nasabah. A-rupa magnet bisa ngaropéa tina bahan anu béda, kelas, palapis, wangun, dimensi, arah magnetization, kuantitas, jsb Urang bisa nyadiakeun magnet di sagala rupa wangun producible kawas disc, cingcin, sagi opat, kubus, bar, silinder, kotak, ruas , lamination, lapisan sarta sababaraha wangun unik lianna. Saterusna, urang geus geus hasil massa dihasilkeun magnet permanen kinerja pangluhurna sasmita N54,52M, 50H, 48SH, 45UH, 42EH na 38AH.

Kami geus kahontal hasilna fruitful najan kami dina peringkat pertumbuhan ka pasar internasional. Kami geus ngadeg Hubungan bisnis alus jeung konsumén di sakuliah dunya. Simkuring yakin yén urang bakal pasangan bisnis pangalusna anjeun dina mangsa nu bakal datang. Urang bisa nyadiakeun Anjeun produk kualitas pangalusna jeung harga cheapest sarta layanan pangalusna. Nangtung kawas raksasa towering di wétan, ngapung kalawan bébas di langit vast. Sinus bakal maju konsistén janten pasangan pangalusna anjeun kalayan léngkah na strategi internationalization.

Urang ngabagéakeun anjeun ngahubungan kami lamun anjeun mibanda patalékan ngeunaan parusahaan urang jeung produk. Urang narékahan pikeun ngawartosan, ngadidik sarta méré produk jeung jasa pangalusna aya.

Pilari maju ka ngadegkeun hubungan bisnis jeung parusahaan dibédakeun Anjeun.

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

WhatsApp Online Chat !