AlNiCo magnet

AlNiCo magnet

Pondok Description:

AlNiCo Magnets AlNiCo permanent magnet is an alloy magnet made from Al,Ni,Co,Fe and other trace metal elements and may be produced through either sintering or casting process. The product has remarkable resistance against corrosion and high temperature, and is mainly used in certain precision instruments. Common applications Magnetos Separators MRI Sensors Holding magnets Security systems Relays Machining and tolerances Most alnico magnets are manufactured using typical foundry casting t...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    AlNiCo Magnets

    AlNiCo permanent magnet is an alloy magnet made from Al,Ni,Co,Fe and other trace metal elements and may be produced through either sintering or casting process. The product has remarkable resistance against corrosion and high temperature, and is mainly used in certain precision instruments.

    aplikasi umum
    • Magnetos
    • Separators
    • MRI
    • sensor
    • nyekel magnet
    • sistem kaamanan
    • Relays

    Machining na tolerances

    Paling magnet alnico nu dijieun migunakeun téhnik casting foundry has, di mana alloy molten ieu dituang kana molds keusik. Magnet pohara leutik, biasana hiji ounce atanapi kirang, aya ogé dihasilkeun ngagunakeun pencét jeung sinter téhnik. Alnico téh teuas tur regas (45-55 Rockwell C), sarta teu cocog kanggo pangeboran, ngetok atawa operasi machining konvensional. Tutup tolerances anu attained ku grinding abrasive sarta motong. Tolerances baku pikeun dimensi taneuh anu +/-. 005 ". Tolerances pikeun salaku dimensi matak rupa-rupa jeung ukuran bagéan sabenerna. Surfaces un-taneuh nu kulawu keur coklat poék dina warna tapi aya logam caang sanggeus grinding.

    konstrain suhu jeung métode magnetization

    Alnico boga koéfisién hawa panghandapna tina sagala bahan magnet komérsial, nyadiakeun pikeun stabilitas unggulan leuwih rupa hawa lega. Hiji sirkuit dirancang leres ngagunakeun magnet alnico bakal boga kaluaran fluks stabil salila fluctuations hawa. hawa operasi maksimum pikeun alnico nyaéta 950 ° F.

    Magnetization

    Alnico bisa sawaréh demagnetized lamun kawas kutub magnet anu dibawa babarengan. Nempatkeun magnet individu dina kontak jeung bahan ferrous ogé bisa sawaréh demagnetize aranjeunna. Kamanusaan sarta Studi kudu exhibited dina nanganan magnet magnetized. Has alnico 5 aplikasi meryogikeun panjang magnét panjang pikeun babandingan kutub permukaan (biasana 4: 1 atawa gede) pikeun nanggungkeun ka kantor asuransi kinerja magnét alus.

    Ditambahkeun jasa nilai

    Urang nyadiakeun di-imah motong na grinding papanggih syarat aplikasi Anjeun. Urang ogé nyadiakeun bantuan design circuit magnét ngaktipkeun Anjeun milih bahan ditangtoskeun jeung ukuran magnet ditangtoskeun nedunan tugas anjeun merlukeun.

     
    Buka tur ngundeur  bagan sifat magnét magnet AlNiCo

    11


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !