Ngahubungan Us - Ningbo sinus Co. Magnetic, Ltd

Taros Kami

Ningbo sinus Magnetic Co., Ltd.

alamat

Alamat kantor: 12 / F, Jinshan Gedong, Jinshan.

Wétan Jalan, Yinzhou District, Ningbo, Cina

Pabrik Alamat: Wangchun Industrial Park,

Kecamatan Yinzhou, Ningbo, Cina

Surélék

telepon

Tel .: 86-574-82809157 / 82809158

Fax: 86-574-82809159

Website: www.sinemagnetic.com

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih House

WhatsApp Online Chat !