magnet Ferrite

magnet Ferrite

Pondok Description:

Ferrite Magnets   Introduction Specification & Magnetic Properties Features Ferrite production process Flow Photos of Common Shapes like Ring, Disc, Arc, Block  Introduction Ferrite magnets are permanent magnets , not rare earth magnets, it is mainly made from iron oxide and strontium carbonate by ceramic processing technology, also called ceramic magnets. Ferrite magnets are brittle, can be manufactured by die pressing and then sintering, can be made into various shapes and sizes. Its ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    magnet Ferrite

     

     Perkenalan
    Ferrite magnets are magnet permanen , not rare earth magnets, it is mainly made from iron oxide and strontium carbonate by ceramic processing technology, also called ceramic magnets.

    Magnet Ferrite nu regas, bisa dijieun ku paeh mencet lajeng sintering, bisa dijieun kana rupa wangun jeung ukuran. Hawa operasi normal nyaeta antara -40 ℃ sarta 250 ℃. Magnet keramik anu bahan paling ilahar dipake permanén magnet alatan waragad maranéhanana low, gampang pikeun ngahasilkeun, korosi sarta lalawanan demagnetization sipat alus teuing. Ieu bisa dihasilkeun boh isotropic atanapi anisotropic. C3, C5 & C8 magnet anu anisotropic. Lamun perlu bahan magnetik neneng, urang nyarankeun sintered  magnet NdFeB  like N52.

    Spésifikasi & Magnetic Pasipatan
    Ketik: permanén Magnet
    Bahan: Sintered Ferrite
    Kelas: Y30, Y30BH, Y33 jsb ( Ngundeur Magnetic Lambaran Harta tina Sinteredmagnet Ferrite

    Magnetization arah 

    Wangun & Ukuran & kasabaran: Numutkeun sarat klien ',  tiasa custom husus & pajeulit wangun 
    Aplikasi: industri, motor, speaker, sistem AC, karajinan, hirup sapopoé, sapi, jeung sajabana

    Fitur
    Sintered magnet Ferrite   dihasilkeun ku nganut metoda bubuk metallurgy. Aranjeunna low di remanence, leutik di perméabilitas magnét, badag dina gaya Coercive tur kuat dina daya tahan kana demagnetization, nu utamana cocog dipaké salaku struktur circuit magnét tina kaayaan kerja dinamis. Bahan Ferrite téh teuas tur regas, bisa motong ku parabot silikon carbide. Isotropic ferrite magnet permanen  anu lemah dina magnetism tapi bisa magnetized dina orientasi béda. Anisotropic  magnet ferrite sintered  gaduh unjuk magnét kuat, tapi ngan magnetized sapanjang orientasi ditunjuk.

    Aliran proses produksi Ferrite

    prosés FERRITE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !