magnet Industrial

magnet Industrial

Pondok Description:

Industrial Magnets China Industrial Magnets Manufacturer Ningbo Sine Magnetic Company Limited manufactures many kinds of industrial magnets. It is the general name for the permanent magnet used in a variety of industries, industrial equipments and products. They can be produced by different magnetic materials such as neodymium magnet, ferrite, SmCo and Alnico material. Furthermore, industrial magnets can be magnetic assemblies which consist of magnet and some other parts like metal, plastic,...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    magnet Industrial

    Cina Industrial magnet Produsén

    Ningbo Sine Magnetic Company Limited manufactures many kinds of industrial magnets. It is the general name for the permanent magnet used in a variety of industries, industrial equipments and products. They can be produced by different magnetic materials such as neodymium magnet, ferrite, SmCo and Alnico material. Furthermore, industrial magnets can be magnetic assemblies which consist of magnet and some other parts like metal, plastic, nylon and etc. The main applications are all kind of motors, stators, rotors, generators, engines, couplings, lifters, separators, filters, tools, electric vehicles and so on. 

    Opat rupa  magnet permanen tiasa sadayana dipaké salaku magnet industri. Owing ka fitur béda maranéhanana jeung kinerja, aranjeunna anu dilarapkeun dina produk industri béda. Contona, magnet beusi boron neodymium sarta magnet ferrite anu lolobana dipaké pikeun motor na Generators. Suhu operasi maksimum magnet Alnico téh nepi ka 550 ~ 600 ℃, aranjeunna sacara universal dipaké dina rupa-rupa instrumen industri sarta méter. Dibandingkeun magnet NdFeB, SmCo magnet anu kerja leuwih cocog di lingkungan hawa tinggi. Sagedengeun ti eta, SmCo  magnet permanen  pisan kuat dina daya tahan tina korosi na oksidasi. Kituna maranéhna téh loba dipaké di industri nasional pertahanan, industri militer, alat microwave, sensor, gear magnét, prosésor magnét sarta mesin listrik

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !