magnet ngangkat

magnet ngangkat

Pondok Description:

PrinciplesModel PML Permanent Magnet Lifter has strong magnetic path produced by NdFeB magnetic materials. On and Off of the magnetic path is controlled by turning the manual handle PML permanent magnetic lifters have magnet as power, and its lifting power will never weaken. Application In loading and unloading, the lifter can hoist iron/steel blocks, cylinders and others onto magnetic materials for linkage of connection. It is very convenient for application in loading, unloading, and mov...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Prinsip Modél PML permanén Magnet Lifter boga jalur magnét kuat dihasilkeun ku bahan magnetik NdFeB. Di na Pareum sahiji jalur magnét anu dikawasa kucara cecekelan manual PML lifters magnét permanén boga magnet sakumaha kakuatan, sareng kakuatan ngangkat na moal ngaleuleuskeun.

    Aplikasi

    Dina loading na unloading, lifter bisa kerekan beusi / blok baja, tabung jeung nu lianna onto bahan magnetik pikeun beungkeut sahiji sambungan. Hal ieu kacida merenah keur aplikasi di loading, unloading, sarta pindah. PML lifters magnét permanén aya fasilitas ngangkat paling idéal pikeun pabrik, docks, gudang na angkot.

    Fitur

    Enteng tur ingeniously terstruktur, gampang pikeun aplikasi, kuat magnét kakuatan Atraksi tur aman di penanganan.

     
    Buka na Download katalog produk tina lifter magnét

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Tangkal

    WhatsApp Online Chat !