gandeng magnét

gandeng magnét

Pondok Description:

Gandeng magnét ------- permanén magnet Majelis A gandeng magnét utamana diwangun ku hiji rotor luar, mangrupa rotor jero tur hiji leungeun baju isolating. bagéan magnet permanen nu disusun raket sapanjang arah circumferential tina rotor jero, nu ngabentuk hiji push-tarikan circuit kakuatan magnét. The Mindahkeun gandeng magnét torsi ti salah aci make médan magnét permanén. Eta ngahubungkeun motor perdana na mesin digawé solely ku kakuatan magnét. Sapertos ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    gandeng magnét

    ------ - permanén magnet Majelis

    A gandeng magnét utamana diwangun ku hiji rotor luar, mangrupa rotor jero tur hiji leungeun baju isolating. Magnet permanen   bagéan nu disusun raket sapanjang arah circumferential tina rotor jero, nu ngabentuk hiji push-tarikan circuit kakuatan magnét. The Mindahkeun gandeng magnét torsi ti salah aci make médan magnét permanén. Eta ngahubungkeun motor perdana na mesin digawé solely ku kakuatan magnét. Sambungan mékanis fisik sapertos henteu ngalibetkeun sambungan mékanis langsung, tapi dumasar kana dina interaksi magnetism antara magnet jero.

    couplings magnét anu loba dipaké dina industri ngawengku: Industri cai, perlakuan kokotor, minyak bumi jeung gas alam, generasi kakuatan termal, sistem AC sentral pikeun refrigeration sarta pemanasan, kertas jeung bubur, irigasi tatanén, batubara, semén, metallurgy, kimia, shipbuilding na saterusna.

    Main Magnetic Materials for Magnetic Couplings 

    bahan Ferrite, mawa kauntungan miboga sumber bahan baku lega sarta harga murah, ieu populérna dipaké dina couplings magnét di awal. Tapi magnetism lemah na renders nu torsi relatif leutik, nu dugi aplikasi na. 

    SmCo na alnico, kalawan magnetism kuat ti magnet ferrite sarta lalawanan unggulan ngalawan korosi sarta suhu luhur, nu dua bahan magnetik idéal pikeun couplings. Sanajan kitu, aya ogé anu shortcoming signifikan tina SmCo na Alnico bahan: harga bahan baku tinggi. 

    Keterbatasan ferrite, SmCo na alnico bahan ditingkatkeun ngembangkeun generasi bahan magnet permanen katilu: magnet arc neodymium   magnet NdFeB ayeuna teh magnet neneng jeung BH (Max) nepi ka 52 MGOe sarta harga handap relatif dibandingkeun SmCo na alnico magnet. Magnet Neodymium oge gampang pikeun motong na bor, sangkan bisa dijieun kana ukuran leutik, nu mantuan pikeun ngurangan volume couplings.

    Kalawan kaunggulan kakuatan magnét pangluhurna, harga relatif leuwih handap sarta kalenturan tina ukuran, neodymium magnet anu paling loba dipaké bahan magnetik di couplings. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !