Magnét Filter Bar

Magnét Filter Bar

Pondok Description:

Component PartStrong permanent magnetic tubes fixed onto a framework. When anything containing iron/steel substances passes through the framework, the iron/steel substances will attach themselves onto the wall of the tubes. As a result, your equipment and facilities will be safe and sound, and your products will be safe for consumption.   Application Model PMGL magnetic filters may apply in medicines, sanitation, textile, machinery and foodstuffs. The filer will attract iron/steel sub...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Komponén Bagiantabung magnét permanén kuat dibereskeun onto hiji kerangka. Nalika nanaon ngandung beusi zat / baja ngaliwatan kerangka, zat beusi / baja bakal ngagantelkeun sorangan onto tembok tina tabung. Hasilna, alat-alat Anjeun tur fasilitas bakal aman tur disada, jeung produk Anjeun bakal aman pikeun dikonsumsi.g3_4066326

     

    Aplikasi

    Model PMGL saringan magnét bisa nerapkeun dina obat, sanitasi, tékstil, mesin sarta foodstuffs. filer bakal narik zat beusi / baja jauh ti cair, ti diantara séréal atanapi powders.

    Ukuran, panjangna jeung bentuk

    Ukuran jeung panjang tina tabung magnét, sarta bentuk kerangka bakal rupa-rupa dina pamundut anjeun.

    Parameter teknis sahiji bar magnét

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Star

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Bandéra

    WhatsApp Online Chat !