Filter Equipment magnét

Filter Equipment magnét

Pondok Description:

Deskripsi Umum Magnetic Filter dirancang pikeun tugas beurat, cairan volume badag sarta Sistem aliran garis semi-cair. Eta nyadiakeun panyalindungan magnét pikeun garis cair jeung alat-alat ngolah. Hal ieu loba dipaké pikeun filtration tina najis ferrous rupa kapanggih dina minyak bumi, pangan coolants, minyak hidrolik, slurries dina rékayasa, Sekutu farmasi sarta industri kimia. The Magnetic Filter gampang removable ti dipager stainless steel ku dilogorkeunnana sababaraha fasteners release gancang. Pikeun t ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Deskripsi umum

    magnét Filterdirancang pikeun tugas beurat, cairan volume badag sarta Sistem aliran garis semi-cair. Eta nyadiakeun panyalindungan magnét pikeun garis cair jeung alat-alat ngolah. Hal ieu loba dipaké pikeun filtration tina f pangotor ferrous ine kapanggih dina minyak bumi, pangan coolants, minyak hidrolik, slurries dina rékayasa, Sekutu farmasi sarta industri kimia.

    The magnét Filter is easily removable from the stainless steel enclosure by loosening a few quick release fasteners. For the removal of fine magnetic particles or oxidized iron particles, normally system with High Intensity Rare Earth Magnets is recommended. The unit comprises of a vessel, magnetic lid assembly with fasteners that secures the unit together.

    dasar

    tabung magnét permanén kuat dibereskeun onto hiji kerangka. Nalika nanaon ngandung beusi zat / baja ngaliwatan kerangka, zat beusi / baja bakal ngagantelkeun sorangan onto tembok tina tabung. Hasilna, alat-alat Anjeun tur fasilitas bakal aman tur disada, jeung produk Anjeun bakal aman pikeun dikonsumsi.

    Aplikasi

    saringan magnét bisa nerapkeun dina obat, sanitasi, tékstil, mesin sarta foodstuffs. filer bakal narik zat beusi / baja jauh ti cair, ti diantara séréal atanapi powders.

    Ukuran, panjangna jeung bentuk

    Ukuran jeung panjang tina tabung magnét, sarta bentuk kerangka bakal rupa-rupa dina pamundut anjeun.

     

    Buka na Download katalog produk tina filter magnét


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !