Kasan magnét

Kasan magnét

Pondok Description:

Magnét Kasan magnét Kasan Alat - Neodymium Majelis magnét sinus magnét Company Limited nyadiakeun magnét Alas pens anteneu, telescopic alat Alas magnét. Bagian logam bisa dijieun tina tube kuningan, aluminium cecekelan, stainless steel jsb bahan magnetik anu kuat magnet neodymium. Sababaraha kalawan dipingpin, bisa nyokot bagéan ferrous di wewengkon poek, sababaraha nu fléksibel. Lamun pamenta alat Alas magnét husus, urang bisa ngaropea eta, ngabagéakeun kana ngirim urang design Anjeun.


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kasan magnét

     

    Kasan magnétAlat - Neodymium Majelis magnét

    Sinus Magnetic Company Limited nyadiakeun magnét pens anteneu Alas, telescopic alat Alas magnét. Bagian logam bisa dijieun tina tube kuningan, aluminium cecekelan, stainless steel jsb bahan magnetik anu kuat magnet neodymium. Sababaraha kalawan dipingpin, bisa nyokot bagéan ferrous di wewengkon poek, sababaraha nu fléksibel.

    26-1 19-4 14-6 10-7 9-7 5-9 4-11 3-11 1-17

    Lamun pamenta alat Alas magnét husus, urang bisa ngaropea eta, ngabagéakeun kana ngirim urang design Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !