Roller magnét

Roller magnét

Pondok Description:

Magneti Roller (permanén Magneti Drum-kapi-SEPARATOR pikeun Bubuk Mineral) Perkenalan: Series RCT permanén SEPARATOR kendang magnét (kapi magnét) disebut oge SEPARATOR magnét bulk garing. Sistim magnetik kompléks na internal diwangun ku-kinerja tinggi bahan magnetik teuas. Runtuyan RCT kendang magnét permanén ngabogaan intensitas kuat magnét sawah, struktur basajan tur euweuh pamakéan énérgi. Ieu gampang ngagunakeun, tanpa pangropéa, sarta euweuh demagnetization sanggeus sataun r ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Magneti Roller (  permanén Magneti Drum-kapi-SEPARATOR pikeun Bubuk Mineral)

    Bubuka:
    Series RCT SEPARATOR kendang magnét permanén (kapi magnét) disebut oge SEPARATOR magnét bulk garing. Sistim magnetik kompléks na internal diwangun ku-kinerja tinggi bahan magnetik teuas. Runtuyan RCT kendang magnét permanén ngabogaan intensitas kuat magnét sawah, struktur basajan tur euweuh pamakéan énérgi. Ieu gampang ngagunakeun, tanpa pangropéa, sarta euweuh demagnetization sanggeus pamakéan babak sataun. Runtuyan RCT kendang magnét permanén ieu loba dipaké bareng jeung runtuyan DT-75 sarta AD-80 conveyors sabuk pikeun ngaganti katrol drive atanapi disetir katrol, sarta éta utamina cocog pikeun separation beusi otomatis kontinyu tina slag baja, slag bijih, slag cai, etc.it geus loba dipaké pikeun pamilihan beusi di semén, separation magnét, pertambangan, baja, bahan kimia, refractories, pembuangan runtah jeung industri lianna.
     Fitur:
    1. Easy to install and convenient to use.
    2. Excellent magnetic field intensity.
    3. No energy consumption itself.
    4. High efficiency and stable performance.
    Overal Dimension Drawing:

     22

    Buka tur ngundeur: Data Téknis Of Roller Magnetic

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    WhatsApp Online Chat !