Motor generator magnet

Motor generator magnet

Pondok Description:

Magnet Motor Cina Neodymium Motor magnet, Ferrite Motor magnet, SmCo magnet Ningbo sinus Magnetic Company Limited rancang magnet motor kaasup magnet sintered & kabeungkeut neodymium, ferrite & keramik magnet, magnet alnico, magnet samarium kobalt (smco) nu bisa dipaké salaku rotor atanapi stator di béda motor magnet permanen kayaning motor listrik, sinkron motor, Servo motor, motor PM, motor AC, motor DC motor linier, stepping motor, motor Brushless, jsb ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Motor magnet

     

    China Neodymium Motor magnet , Ferrite Motor Magnets, SmCo magnet

    Ningbo sinus Magnetic Company Limited rancang magnet motor kaasup sintered & kabeungkeut  magnet neodymium  , ferrite & keramik magnet, magnet alnico, magnet samarium kobalt (smco) nu bisa dipaké salaku rotor atanapi stator di béda motor magnet permanen kayaning motor listrik, motor sinkron, Servo Motor, PM motor, AC motor DC motor, motor linier, stepping motor, motor Brushless, jsb 

    5 6

     

    Bahan magnetik paling loba dipaké pikeun motor  anu bahan sintered neodymium na SmCo magnet bahan. Sintered neodymium magnet ciri kakuatan magnét hébat nu bisa mawa torsi badag pikeun rotors na stators. Diantara sasmita NdFeB sintered, H, SH, EH tur runtuyan eh anu populér di yén maranéhna bisa tahan hawa digawé nepi ka 100-200 gelar C tanpa kaleungitan magnetism. 

    Sanajan kitu, sakumaha jumlah considerable sahiji jenis motor anu digawekeun di handapeun hawa luhur, SmCo magnet ieu pikaresep for geus putus magnét comparable na kalawan sintered neodymium N35 kelas na max hawa na digawé anu bisa nepi ka 250-300 gelar C. 

    Aplikasi tina bahan neodymium kabeungkeut dina motor geus lega nyebarkeun teuing pikeun fleksibilitas hébat miboga wangun producible na orientations magnetization. Contona, urang dihasilkeun sarta magnetized bentuk diaméterna ring 30mm kabeungkeut NdFeB magnet kana 16 kutub jeung 32 kutub ngaliwatan diaméterna, nu teu achievable pikeun sagala bahan magnetik permanén sintered lianna. 

    Lamun diketik konsumén, Cina Langka Bumi Magnet Limited bisa ngaropea ferrite, alnico sarta séjén  magnet permanen  pikeun aplikasi dina motor. 

    Wangun jeung orientations magnetization magnet motor : wangun Ring sarta bagéan arc magnetized ngaliwatan diameter anu paling umum pikeun magnet motor. Numutkeun tungtutan husus sarta gambar ti nasabah, Cina Langka Bumi Magnet Limited bisa nyadiakeun rupa-rupa bentuk magnet motor kaasup block, disc, ngaganjel na wangun heteromorphic. 

    Palapis : NiCuNi, Zn, Epoxy, fosfat, Passivate jeung sajabana.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !