Motor Magnetic rakitan

Motor Magnetic rakitan

Pondok Description:

Motor magnet & Majelis linier Motor magnet - Neodymium Magnet Produsén Ningbo sinus Magnetic Company. Liniér motor magnet permanen mangrupakeun jenis transmisi nu bisa transformasi hiji médan magnét katutup ka hiji kabuka sarta ngarobah énérgi listrik jeung énergi mékanis gerak dina hiji garis lempeng tanpa mékanisme konversi panengah. fitur utama: 1. Kacida responsif sarta efisien, tiasa lengthen jalur sarta perlu aya diropéa, kalawan noise lemah sareng gaya ngadorong rata. 2 ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Motor magnet & Majelis

    Liniér Motor magnet - Neodymium Magnet Produsén Ningbo sinus Magnetic Company.
    Liniér motor magnet permanen mangrupakeun jenis transmisi nu bisa transformasi hiji médan magnét katutup ka hiji kabuka sarta ngarobah énérgi listrik jeung énergi mékanis gerak dina hiji garis lempeng tanpa mékanisme konversi panengah. 

     未 标题 -3 副本
     
    Fitur utama: 
    1. Kacida responsif sarta efisien, tiasa lengthen jalur sarta perlu aya diropéa, kalawan noise lemah sareng gaya ngadorong rata. 
    2. Dupi ngahontal akurasi tinggi jeung aplikasi tina grating pangawasa. Cai mibanda speed gancang kalayan kecepatan luhur ngagancangkeun sarta prosés pondok accelerating. 
    3. Dupi lega dilarapkeun ka pamakéan sipil, industri jeung militér. 

    -Speed tinggi Rotors - Magnet Produsén Ningbo sinus Magnetic Company
    Perkenalan 
    Di sagigireun magnet permanen, nurutkeun sarat husus konsumén ', urang bisa ngahasilkeun rupa-rupa majelis, kayaning motor cangkang assembly, rotors-speed tinggi na tepat rotors stepper motor. Bisa nyadiakeun Anjeun sareng sagala jinis-speed tinggi rotor motor sareng kinerja tinggi, speed puteran, precision sarta lalawanan korosi. Ogé, éta bisa dijual kalawan aci motor duaan. Kalayan taun pangalaman tina aplikasi magnét, urang bisa nyadiakeun rencana aplikasi dioptimalkeun tina  bahan magnetik . 
    3 4 5

    Sipat 
    1. speed Ngawatesan bisa ngahontal 60000-120000rpm 
    2. dimension tepat 
    3. torsi High 
    4. sungut 
    Aplikasi 
    -speed High rotors sok dilarapkeun ka model motor jeung motor brushless industri, nu diwangun ku magnet permanen (magnet neodymium sintered, magnet suntik ferrite , magnet kabeungkeut neodymium atawa magnet samarium kobalt) jeung arah beusi. 

    Sinkron & Servo motor
    Perkenalan 

    Énergi-hemat, simplify rarancang jeung miniaturization mangrupakeun kaunggulan tina PM motor lamun ngabandingkeun kana motor tradisional. Rakitan ieu gaduh torques badag jeung nois low. Urang tiasa ngumpul axles, gears na rotors magnét babarengan nyieun majelis. 
    6
    Property 
    1. High-precise dimension 
    2. High energy product 
    3. High corrosion resistance 
    4. Sold with axles 

     

    Neodymium Magnetic gandeng  Produsén -Ningbo sinus Magnetic Company

    Perkenalan 
    couplings Tradisional téh kabéh kontak. Hirup Service of couplers diwatesan ku abrasion jeung maranéhna boga gawe dina situasi disegel, tapi leakage sok disababkeun ku defects of sealing dinamis. Couplings magnét ngadopsi non-kontak gaya dumasar kana prinsip gandeng magnét gawe, nu hirup jasa jalan anu greatly dipanjangan. Ogé, couplings ieu nganggo statik sealing tinimbang sealing dinamis, nu resolves masalah leakage. 
    Kalayan taun pangalaman dina téhnologi magnét, produsén magnet permanen sinus Magnetics Company Limited bisa nyadiakeun Anjeun sareng layanan profésional produk magnét. Samentara éta, kalawan kamampuh ngembang bebas tur nalungtik tur ngarancang, urang tiasa nawiskeun Anjeun dioptimalkeun desain produk na rencana aplikasi. 

    7

    Sipat 
    1. Non-kontak couplings magnét ngagunakeun tiori magnét gandeng 
    2. statik disegel, precision tinggi na efisiensi, teu leakage 
    Aplikasi 
    ieu couplings magnét bisa dipaké dina industri kimia jeung kertas-nyieun, jsb

     

    Automobile mangrupakeun aréa aplikasi anu kacida penting tina NdFeB magnet, éta muterkeun hiji peran penting dina eta, loba motor sareng komponenana peryogi magnet nyieun mobil torek, smarter, beuki loba nyaman, sareng hadé tur hadé pangalaman nyetir.

    8


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !