pot magnet

pot magnet

Pondok Description:

Features The permanent pot magnets (magnet pot or magnetic pot) position ferromagnetic items quickly and easily in the required place. these magnet systems have only one surface of magnetic attraction. In other words, all the other sides are non-magnetic. This form of construction restricts the further spread of the magnetic field. As a result, other items or machine parts in the vicinity of the pot magnet do not become magnetised. Pot magnets retain their magnet force indefinitely. Only i...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur

    The magnet pot permanén (magnet pot atawa pot magnét) posisi barang ferromagnetic gancang jeung gampang dina tempat required. Sistem magnet ieu kudu ngan hiji beungeut atraksi magnét. Dina basa sejen, sagala sisi séjén aya non-magnét. Formulir ieu konstruksi Batesan sumebar salajengna tina médan magnét. Hasilna, item nu sejen atawa bagian mesin di sakuriling tina pot magnet ulah jadi magnetised. Magnet pot ngaropéa gaya magnet maranéhna salamina. Ngan ningkat dina suhu jeung widang magnetik éksternal bisa ngurangan kakuatan magnét maranéhanana. Magnet pot (magnet pot atawa pot magnét) mangrupakeun magnet kuat nu dimekarkeun pikeun kaperluan industri ayeuna. pariuk magnet anu diwangun ku magnet kawas NdFeB, SmCo, AlNiCo, ferrite teuas, plastik, karét sareng komponenana lianna. Magnet ieu (magnet pot atawa pot magnét) bisa ngahasilkeun médan magnét dina beungeut cai ekslusif na. Gumantung kana pamakéan éta, magnet pot (magnet pot atawa pot magnét) téh ngeunaan ukuranana béda, bentuk jeung lebar. Tipena béda pot magnet fungsi dina suhu béda. Sanajan aranjeunna masihan hasil nu sami dina suhu normal.

    Aplikasi

    magnet ieu magnet serbaguna nu dirancang pikeun sagala rupa aplikasi industri. industri nu populér nu magnet ieu téh dipaké nyaéta kieu:

    - The logam jeung industri baja.
    - Alat warung.
    - Dipaké pikeun posisi buah karya ferrous-magnét.

     

     
    Buka na Download katalog produk tina pot magnét
     

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

    Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !