Service - Ningbo sinus Magnetic Co., Ltd

palayanan

jasa berorientasi customer ngaronjatkeun ajén produk!

Service mangrupakeun akar ngembangkeun sinus urang. Konsep jualan kami geus ngadeg bareng jeung konsumén urang paduli kaayaan. Urang baris nangtoskeun kinerja urang tentang kumaha carana ogé kami nyugemakeun kaperluan konsumén urang 'na jadi dipandu ku kapercayaan anu konsumén urang pamustunganana bakal nangtukeun kumaha sukses urang bakal.

Saatos jasa jualan:

The Penjualan bakal ngawartosan konsumén dina 24 jam sanggeus pangiriman;

The Penjualan bakal tetep panalungtikan kapuasan of klien périodik, analisa na nyimpulkeun syarat konsumén 'sarta poténsi tungtutan pasar;

The Penjualan firstly bakal nyieun eupan balik ka Departemen Quality kalawan formulir ditulis sakali narima keluhan konsumén 'ngeunaan produk. Lajeng Department Quality bakal nyieun analisis, nyandak tindakan corrective, ngabasmi na sangkan méré konfirmasi épék ngalaksanakeun sarta tungtungna ngawartosan hasil ka Penjualan. The Penjualan bakal ngirim ieu dokumén patali jeung analisis ka konsumén pikeun meunangkeun konfirmasi kapuasan maranéhna;

jasa angkutan:

Bisa nyadiakeun rupa angkot: Ku Air, Ku Sea, TNT / DHL / UPS / Fedex Express jeung sajabana

Desain rékayasa na leyuran teknis:

Simkuring boga kabisa kuat dina leyuran teknis utamana dina Téknik sarta Desain. Kami komitmen ka ngarancang jeung ngamekarkeun jasa na pamutahiran kontinyu. staf rékayasa kami boga taun langkung pangalaman di manufaktur magnet, nguji, jaminan kualitas.


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Piala

WhatsApp Online Chat !